Anacon Infra - Borculo
Anacon Infra - voorbereiding

voorbereiding

Een grondige projectvoorbereiding vormt de basis voor een efficiënte projectuitvoering. U kunt Anacon-Infra inschakelen voor integraal projectadvies en begeleiding, maar ook voor de projectfases, van voorbereiding tot ontwerp- , contract - en aanbestedingsfase.

Projectvoorbereiding

Anacon-Infra schrijft (RAW)-bestekken inclusief de daarbij behorende tekeningen en kostenramingen. Wij leveren u een aanbestedingsgereed product en kunnen het totale proces van inschrijven, beoordelen tot en met aanbesteding volgens EMVI-methode begeleiden en verzorgen. Onze projectmanagers hebben ruime ervaring in alle fases van de projectvoorbereiding. Zij leggen u graag uit wat de mogelijkheden binnen uw project zijn.

Ontwerpfase

Een succesvol project kan niet zonder een doordacht ontwerp. Onze specialisten hebben natuurlijk aandacht voor u als klant, maar bekijken ook of het ontwerp civieltechnisch uitvoerbaar is en functioneel toepasbaar is in de openbare ruimte. Ook de boven- en ondergrondse infrastructuur brengen wij in beeld, met een bijhorende kostenraming. Zo houdt u een maximale grip op uw budget.

Wij stellen het volgende op:

  • Inrichtingsontwerp;
  • Maatvast voorlopig ontwerp;
  • Vastgesteld definitief ontwerp. 

Betrokkenheid ontwerpfase

In de ontwerpfase is een vlot en soepel lopende communicatie met de opdrachtgever zeer belangrijk. Ook betrokkenheid van belanghebbenden is van essentieel belang voor het slagen van uw project. Hoe participatie wordt toegepast is projectspecifiek. Anacon-Infra draagt zorg voor regelmatige terugkoppeling en regisseert en begeleidt inspraak- of participatietrajecten.

 

 

Roy Gotink - werkvoorbereider

Roy Gotink
werkvoorbereider

Joost Tuinte - werkvoorbereider

Joost Tuinte
werkvoorbereider

Giovanni Beekmans - werkvoorbereider

Giovanni Beekmans
werkvoorbereider

Gijs Winkelman - werkvoorbereider

Gijs Winkelman
werkvoorbereider

Dissl Lalleman - werkvoorbereider

Dissl Lalleman
werkvoorbereider

Dylan Wagenvoort - werkvoorbereider

Dylan Wagenvoort
werkvoorbereider

John Peters - civieltechnisch tekenaar

John Peters
civieltechnisch tekenaar

Onze website maakt gebruik van functionele cookies voor de werking van de website. Meer informatie over het hoe en waarom van deze Cookies is beschikbaar in onze privacyverklaring. privacyverklaring Accepteren