Anacon Infra - Borculo
Anacon Infra - vacature

vacature

(Aankomend) Werkvoorbereider Civiele Techniek

Kom jij ons team versterken?


Wie wij zijn

Met een team van 16 mensen verzorgen wij het ontwerpproces, de werkvoorbereiding, aanbesteding en uitvoering van infrastructurele projecten. Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit overheidsorganisaties in de regio Achterhoek, Twente en midden Nederland.
In een informele platte organisatie werken we in teams aan onze projecten. Binnen je functie en vanuit eigen interesses stimuleren we het volgen van opleidingen en persoonlijke ontwikkeling.

Wie wij zoeken

Voor uitbreiding van ons team zoeken wij een enthousiaste werkvoorbereider Civiele Techniek. De ideale kandidaat heeft een opleiding civiele techniek (mbo/hbo) en ervaring met AutoCAD en MS Office. We zoeken iemand die van aanpakken weet en samenwerken vanzelfsprekend vindt. Ga jij je talent verder ontwikkelen, we helpen je daar graag bij. Wil je onderzoeken of Anacon-Infra bij je past, we maken graag kennis met je.

Jouw uitdaging

Als werkvoorbereider ontwerp je aan de inrichting van de openbare ruimte, maak je bestekstekeningen en stel je bestekken en kostenramingen op. Onder verantwoording van een projectleider ben je van het begin tot het einde bij het project betrokken.
Voor een goede voorbereiding werk je niet alleen vanuit kantoor, maar bezoek je ook de projectlocatie en word je betrokken bij overleggen en bijeenkomsten. Afhankelijk van je ervaring werk je zelfstandig of onder begeleiding van een ervaren medewerker.

Wat wij bieden

We werken aan mooie en uitdagende infrastructurele projecten in het oosten en midden van het land, in een proactieve werkomgeving met volop ruimte voor gezelligheid. We hebben flexibele werktijden, geen vastgestelde zomervakantie, lunchen ieder dag samen en sluiten de week gezamenlijk af met een VRIJMIBO.
Je werkt in een prettige en ongedwongen werksfeer, waarin een grote mate van persoonlijke ontwikkeling en inspraak mogelijk is. Vanzelfsprekend passen daar goede arbeidsvoorwaarden en een marktconforme beloning bij.

Interesse? 

Heb je interesse of wil je eerst nog wat meer weten? Bel 0545 - 272 275 of mail naar info@anacon-infra.nl. Contactpersoon: Marloes Brandenbarg

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Onze website maakt gebruik van functionele cookies voor de werking van de website. Meer informatie over het hoe en waarom van deze Cookies is beschikbaar in onze privacyverklaring. privacyverklaring Accepteren