Anacon Infra - Borculo
Anacon Infra - specialisten

specialisten

Integraal ontwerp

Complexe projecten vragen een brede kijk op het gebied van infrastructuur, groen en verkeer. Anacon-Infra verzorgt de hele planvorming op basis van de structuur-, bestemmings- en beheersplannen. Naast een civieltechnisch advies adviseren we over een optimale ruimtelijke inpassing. Samen met belanghebbenden volgt een gedragen integraal ontwerp, dat wij uitwerken tot een 3D-visualisatie en contractuele stukken voor uitvoering.

3D-animatie

3D-animaties geven een impressie van projecten na voltooiing. Bestaande gebouwen, wegen en het landschap geven wij waarheidsgetrouw weer. Het ontwerp modelleren wij in de bestaande situatie, waardoor een virtuele weergave van de nieuwe situatie gemaakt kan worden. Procesversnelling, het optimaliseren van knelpunten, het creëren van draagvlak en het bevorderen van samenwerken zijn voordelen van een 3D-animatie.

Contractvorming

Elk civiel project vraagt om de best passende contractvorm. Er zijn verschillende contractvormen, van traditioneel contract (RAW-bestek) tot geïntegreerd of integraal contract. De specialisten van Anacon-Infra helpen u de contractvorm te kiezen en op te stellen die bij het project past.

Aanbesteding

Anacon-Infra begeleidt u vakkundig bij de aanbesteding van projecten. Onze projectvoorbereiders hebben kennis en ervaring van alle facetten van de projectvoorbereiding en aanbesteding. Niet alleen technisch inhoudelijk, maar ook van te volgen processen en communicatietrajecten. Wij denken met u mee en zorgen dat u tot een optimale inschrijving komt. Een must voor een bureau dat als verlengstuk van de opdrachtgever werkt.
Jasper ter Brugge - specialist riolering

Jasper ter Brugge
specialist riolering

Roy Nijkamp - 3D Specialist

Roy Nijkamp
3D Specialist

Mark Wolbrink - specialist contracten

Mark Wolbrink
specialist contracten

Jeroen Harmsen - inrichtingsontwerper

Jeroen Harmsen
inrichtingsontwerper

Onze website maakt gebruik van functionele cookies voor de werking van de website. Meer informatie over het hoe en waarom van deze Cookies is beschikbaar in onze privacyverklaring. privacyverklaring Accepteren