Anacon Infra - Borculo
Anacon Infra - management

management

U bent verantwoordelijk voor grote, complexe infrastructurele projecten. U zoekt een partner met de nodige ervaring die al in de voorbereidende fase meedenkt over de uitvoering. Anacon-Infra doorgrondt uw vraag, adviseert bij het maken van strategische keuzes en begeleidt en ondersteunt in de realisatie van projecten. Van ontwerp en engineering tot contractvorming en aanbesteding. Daarbij stellen we uw belangen als opdrachtgever centraal en leveren we maatwerk.

Een efficiënt proces

Een geslaagd en kostentechnisch interessant en efficiënt project. Dat levert samenwerken met Anacon-Infra voor u op. Ons onafhankelijke bureau maakt zich sterk voor uw belangen als opdrachtgever. Kenmerkend aan ons bureau zijn de technische deskundigheid en de ervaring met integrale benadering van infrastructurele projecten en de omgeving. Door Anacon-Infra vroegtijdig te betrekken, voorkomt u veel tussentijdse terugkoppeling in het vervolgtraject. Wij houden grip op alle aspecten.

Deskundig en ervaren projectmanagement infra

De specialisten van Anacon-Infra in Borculo hebben jarenlange ervaring en kennis opgedaan bij diverse overheidsorganisaties. Door deze achtergrond spreken we uw taal en kennen wij het belang van het goed specificeren van de vraag. Onze projectmanagers zijn proactief bij het doorlopen van processen. Zij houden grip op planning en financiën, sturen interne en externe processen aan en zorgen voor een soepel verloop van de voorbereiding.
 

Arjan Woestenenk - projectmanager

Arjan Woestenenk
projectmanager

Robert Ruiterkamp - projectmanager

Robert Ruiterkamp
projectmanager

Ronald Mengerink - projectmanager

Ronald Mengerink
projectmanager

Marloes Brandenbarg - office manager

Marloes Brandenbarg
office manager

Onze website maakt gebruik van functionele cookies voor de werking van de website. Meer informatie over het hoe en waarom van deze Cookies is beschikbaar in onze privacyverklaring. privacyverklaring Accepteren