Anacon Infra - Borculo
Anacon Infra - begeleiding

begeleiding

De uitvoering draagt voor een groot deel bij aan het behalen van het gewenste eindresultaat van uw project. De projectbegeleiders van Anacon-Infra hebben ruime ervaring in het houden van toezicht en het uitvoeren van directietaken tijdens de uitvoeringsfase. Met directievoering en toezicht door Anacon-Infra kiest u voor kwaliteit en een betrokken begeleiding uit naam van de opdrachtgever. Wij zijn het aanspreekpunt en zetten zich ons volledig in om problemen te voorkomen of op te lossen.

Toezichthouders

De toezichthouder van Anacon-Infra is de schakel tussen directievoerder en aannemer. Hij treedt op namens u als opdrachtgever voor het correct uitvoeren van de werkzaamheden binnen de kaders van het bestek. Naast de controle van het werk en de projectadministratie verzorgt hij de verslaglegging en is hij aanspreekpunt voor aannemer, bewoners en bedrijven. 

Directievoering

De directievoerder begeleidt het hele uitvoeringstraject, inclusief de planning en kosten. Hij is eindverantwoordelijk voor de uitvoering en de financiën van het project. Hij instrueert en adviseert de opdrachtgever en het dagelijkse toezicht. Daarnaast biedt hij oplossingen bij problemen tijdens de realisatie.

Directievoering en toezicht inzetten bij uw civiele projecten? Neem contact op met Anacon-Infra:
 

Dennis te Nijenhuis - projectbegeleider

Dennis te Nijenhuis
projectbegeleider

Dennis van der Scheer - projectbegeleider

Dennis van der Scheer
projectbegeleider

Onze website maakt gebruik van functionele cookies voor de werking van de website. Meer informatie over het hoe en waarom van deze Cookies is beschikbaar in onze privacyverklaring. privacyverklaring Accepteren